Vijesti

06/09/2021.
Otvoren novi salon instalacija i rasvjete

U Podgorici je otvoren novi salon instalacija i rasvjete u kome se mogu pronaći sve vrste instalacija renomiranih svjetskih proizvodjača na jednom mjestu. Radi se o modernom salonu u kome će svi klijenti naći savremena i kvalitetna rješenja za osvjetljenje enterijera i eksterijera, kao i sve što je potrebno za instalacije jake i slabe struje, vodovoda i kanalizacije i termotehnike.

Opširnije

Pravo vrijeme za renoviranje uz uštedu do 20%

Novi Volvox pridružio se projektu pospješivanja energetske efikasnosti (GEFF) koji omogućava da ostvarite uštedu i dobijete EU povraćaj do 20% uloženih sredstava u slučaju renoviranja, ili izgradnje nove kuće, ukoliko izaberete energetski efikasne materijale i tehniku. Radi se o projektu kreditne linije za zeleno finansiranje (GEFF) – programu Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji obezbjeđuje sredstva za finansiranje energetski efikasnih tehnologija u domaćinstvima – stanovima i porodičnim kućama.

Katalog – Novi Volvox

Dragi klijenti, ovdje možete pogledati dio naše ponude i dobiti više informacija o mogućnostima odloženog plaćanja putem kartica i beskamatnog kredita. Preuzmite katalog.

05/05/2021

Za sva domaćinstva – parket po cijeni od samo 26,49 EUR

U prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), u toku je promotivna akcija na Scheucher parket austrijske proizvodnje izuzetnog kvaliteta. Kupci mogu zamijeniti parket u svojoj dnevnoj sobi i trpezariji, za samo 26,49 eura mjesečno. U cijenu je uključen troslojni parket, prevoz i ugradnja na teritoriji Podgorice, kao i materijal: predpremaz, ljepilo, lajsne.

„Igra zmajeva“ – izložba dječjih radova u salonu Novi Volvox

U prostranom prodajnom salonu Novi Volvox, u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici, otvorena je posebna izložba. Novi Volvox ustupio je dio svog prodajnog prostora za izložbu kolaža „Igra zmajeva“ čiji su autori učesnici kreativne radionice Nade Kažić, umjetnice i iskusnog pedagoga koji dugi niz godina radi sa djecom.

Developed by: ProStudio.me