Vijesti

09/06/2022.
Vrijedna donacija uručena Prijestonici Cetinje

Konzorcijum ,,Žičara Kotor Lovćen“, koji čine kompanije Novi Volvox i Leitner, donirao je 100 tablet računara Prijestonici Cetinje, namijenjene cetinjskim srednjim i osnovnim školama. Donaciju, vrijednu 21.000 eura, gradonačelniku Prijestonice Nikoli Đuraškoviću uručio je predstavnik konzorcijuma Martin Lajtner.

Opširnije

Kupite odmah platite u ratama

Vrhunski austrijski troslojni parket može se kupiti i platiti u ratama u prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo). Kupci mogu zamijeniti parket u svojoj dnevnoj sobi i trpezariji, za samo 29,99 eura mjesečno. U cijenu je uključen troslojni parket, prevoz i ugradnja na teritoriji Podgorice, kao i materijal: prajmer, ljepilo, lajsne.

03/03/2022

Rasvjeta na popustu do 20%

Moderna i raznovrsna rasvjeta, lusteri, visilice, podne i stone lampe, zidne i ugradne svjetiljke, baštenska i fasadna rasvjeta dio su ponude salona Novi Volvox. Novi sektor rasvjete otvoren je u prodajno izložbenom salonu u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici.

17/02/2022

Otvorena žičara K7 Kolašin

Žičara K7 Kolašin koju je realizovao konzorcijum Doppelmayr – Novi Volvox je i zvanično otvorena. Završetak ovog kapitalnog projekta učiniće da se Kolašin nađe na prestižnoj skijaškoj mapi već ove zime, s obzirom da će ljubitelji zimskih sportova sada imati na raspolaganju 45km staza.

11/02/2022

Mjesečna rata za Torex blind vrata 16,99€, osiguranje na poklon

U salonu Novi Volvox u toku je promotivna prodaja novih Torex blind sigurnosnih vrata koja se mogu kupiti po cijeni od samo 16,99 eura mjesečno, bez kamate, posredstvom kredita na licu mjesta NLB Banke.

Developed by: ProStudio.me