Vijesti

24/01/2022.
Baš bi se isplatilo, novo kupatilo!

Kompanija Novi Volvox pripremila je nove kombinacije keramike, sanitarija i ostalog materijala za vaše kupatilo. Za samo 26,99€ mjesečno, bez kamate, možete opremiti kompletno kupatilo u vašem stanu ili kući.

Opširnije

Potpisan ugovor o gradnji žičare Kotor – Lovćen

Predstavnici Vlade Crne Gore i konzorcijuma Leitner – žičara Kotor potpisali su ugovor o gradnji Žičare Kotor-Lovćen. Članovi konzorcijuma koji će graditi žičaru i prateće sadržaje su renomirana kompanija Leitner i Novi Volvox. Izgradnja žičare imaće direktan ekonomski uticaj na cijelo područje a posjetiocima će omogućiti poseban doživljaj Lovćena i Bokokotorskog zaliva.

25/11/2021

Sezonski popusti u salonima Novi Volvox

U salonima Novi Volvox počelo je sezonsko sniženje na svim sektorima: stolarije, keramike, sanitarija, boja i lakova i pratećeg materijala. Veliki popusti kupce očekuju i u novom salonu instalacija i rasvjete.

Blind vrata za stanove Torex

U salonu Novi Volvox u ponudi je novi brend blind vrata za stanove TOREX. Vrata Torex svakoga dana otvara i zatvara više od 15 000 000 ljudi u cijelom svijetu. Oni ih biraju zbog provjerenog kvaliteta, komfornog korišćenja i dizajna.

Popusti u salonima Novi Volvox

U prodajnom salonu keramike, sanitarija, stolarije i boja Novi Volvox, kao i u nedavno otvorenom salonu instalacija i rasvjete, počinje sedmica popusta povodom 1. rođendana otvaranja modernog maloprodajnog salona. Brojni popusti trajaće od 1. do 6. novembra.

Developed by: ProStudio.me