Vijesti

21/04/2021.
Kupite blind vrata za stan ili kuću za samo 15,99€ mjesečno

U prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), u toku je promotivna akcija na blind sigurnosna vrata za kuće i stanove, koja se mogu kupiti za samo 15,99€ mjesečno. Cijena uključuje uslugu prevoza i ugradnje vrata na teritoriji Podgorice. Kupcima ovih blind vrata, Novi Volvox posredstvom Generali osiguranja Montenegro, poklanja polisu osiguranja stana ili kuće u trajanju 12 mjeseci.

Opširnije

Za kuće i stanove – kvalitetna unutrašnja vrata na promotivnom popustu

U prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (magistralni put kroz Dahnu/Zabjelo), povodom početka proljećne sezone sređivanja enterijera i eksterijera, u toku je popust na unutrašnja vrata za kuće i stanove proizvođača „Braća Marić“.Promotivni popust od 20% odobrava se na sve modele unutrašnjih vrata ovog proizvođača. U pitanju su vrata izuzetnog kvaliteta za kojima vlada veliko interesovanje u okruženju i na svim tržištima Evropske unije.

02/03/2021

Renovirajte kupatilo za samo 24,99€ mjesečno!

Za vas koji već odavno razmišljate o renoviranju kupatila, kompanija Novi Volvox pripremila je izuzetnu promotivnu akciju spojivši kvalitetne proizvode i pristupačne cijene. U novom prodajnom salonu u ulici Vojislavljevića (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), po ukupnoj cijeni od samo 899,89€, Novi Volvox nudi paket proizvoda za kompletno renoviranje kupatila. Procjena cijene vršena je za k

Povodom predstojećeg praznika – Dana žena, Novi Volvox donirao novčana sredstva

Povodom predstojećeg praznika, Dana žena, kompanija Novi Volvox donirala je novčana sredstva u cilju pomoći i poboljšanja zdravlja žena u našem društvu. Ovom prilikom, iznos od 2000 eura poklonjen je Udruženju Multiple skleroze Crne Gore za nabavku vitaminskih preparata za žene oboljele od ove bolesti.

Kupite parket za vašu dnevnu sobu i trpezariju – platite u ratama

U salonu Novi Volvox i dalje je aktuelan promotivni period za proizvode stolarije. Uz akciju na sigurnosna blind vrata ukrajinskog proizvođača ABWEHR, koja možete kupiti po cijeni od samo 15,99 eura mjesečno, na promotivnom popustu je od sada i parket izuzetnog kvaliteta, austrijskog proizvođača Scheucher. Stogodišnje iskustvo ovog proizvođača u kreiranju jednog od najbolji svjetskih parketa, doprinijelo je da su Scheucher parketi traženi širom svijeta. U cijenu od 953,64€ uključen je troslojni parket, kao i materijal: predpremaz, ljepilo, lajsne. U cijenu je takođe uključen prevoz materijala i ugradnja parketa na teritoriji Podgorice, a moguć je dogovor u vezi prevoza i ugradnje i u drugim opštinama. Procjena ponuđene cijene vršena je na primjeru površine 20m2. Birajući među brojnim nijansama drveta, kupci mogu zamijeniti parket u svojoj dnevnoj sobi i trpezariji, a platiti u ratama putem CKB Shopping kartice na 24 rate ili La Rata kartice na 12 rata. Ukoliko to žele, kupci mogu platiti parket i gotovinski ili putem drugih kartica CKB banke. Dobro došli u novi prodajni salon Novog Volvoxa!

Developed by: ProStudio.me