Dostava

NE BRINITE: DOSTAVLJAMO SVE VAŠE KUPOVINE!

Želimo da uštedimo vaše vrijeme i novac. Zato se trudimo da imamo odličnu ponudu, redovne akcijske popuste i organizovanu dostavu proizvoda radi vašeg što većeg komfora.

Dostavu robe za naše kupce organizujemo putem kurirske službe a po potrebi, za transport robe većih gabarita, uključujemo transportnu službu naše kompanije.

Za većinu sitnijih proizvoda, u toku naručivanja proizvoda, troškovi dostave biće odmah prikazani.

Za pošiljke specifične robe, većih gabarita i težine, cijena dostave biće unaprijed provjerena sa kurirskom službom, a kupac obaviješten prije same potvrde narudžbe.

Cjenovnik dostave kurirske službe:

S obzirom na prirodu našeg asortimana, svaka potvrđena narudžba biće dostavljena na adresu kupca u roku od 2 dana, a najdalje nakon 5 radnih dana. U slučaju vanrednih oklonosti, kupac će biti obaviješten o eventualnom kašnjenju pošiljke.

U slučaju da kupac stanuje u stambenoj zgradi kurir je obavezan da robu dostavi do ulaza u zgradu, a kupac je odgovoran za preuzimanje i prenos pošiljke do svog stana.

Kurirska služba će pokušati da izvrši dostavu dva puta. Ukoliko ne pronađe kupca na navedenoj adresi i ne uspije da s njim stupi u kontakt putem navedenog broja telefona, pošiljka će biti vraćena u naš magacin. Ako je u pitanju narudžba koja je plaćena unaprijed, karticom banke, kupcu će biti vraćen novac.

Prije predaje proizvoda kurirskoj službi, naši zaposleni će detaljno provjeriti robu i osigurati da na njoj nema vidljivih oštećenja. Roba će biti upakovana tako da se sprječava njeno oštećenje u prevozu.

Prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna fizička oštećenja odmah uloži prigovor licu koje vrši isporuku, ili Novom Volvoxu na [email protected] a najdalje do kraja istog dana kada je roba preuzeta od strane kurira. 

Kupac je dužan potpisati jedan primjerak računa. Kurir može tražiti da se potpiše i dostavnica, kao dokument kurirske službe koji potvrđuje da je pošiljka uručena.

Ukoliko porudžbinu ipak želite preuzeti lično, to možete učiniti u našem objektu u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici, radnim danom od 7 do 17 časova, ili subotom takođe od 7 do 17 časova. Potrebno je da prethodno sačekate potvrdu od našeg zaposlenog, da je vaša narudžba spremna za preuzimanje.

Ovdje pogledajte detaljna Obavještenja o uslovima kupovine putem naše internet prodavnice.

Developed by: ProStudio.me