Novi volvox

Novi Volvox bavi se uvozom, zastupanjem, veleprodajom i maloprodajom građevinskih i materijala za uređenje stambenog prostora, izgradnjom stambenih i nestambenih objekata i inženjeringom.

Uz naše ljubazno osoblje i najbolji odnos kvaliteta i cijena proizvoda, vjerujemo da ćemo biti vaš prvi izbor i da ćete nam se uvijek rado vraćati.

U stalnoj težnji da budemo konkurentni i izuzetni, razvili smo se u jednog od lidera u prodaji građevinskog materijala, preradi željeza, projektovanju i izgradnji industrijskih i komercijalnih objekata.

Na crnogorskom tržištu prepoznati smo kao zastupnici renomiranih brendova građevinskih materijala kao i izvođač kompleksnih radova, za domaće i međunarodne investitore.

U svojim maloprodajnim objektima nastojimo ponuditi asortiman vrhunskog kvaliteta kao i širok spektar proizvoda za uređenje enterijera i eksterijera.

Svoj rast i dobre rezultate zasnivamo na timu obrazovanih, mladih i hrabrih stručnjaka. Naše rukovodstvo i svi zaposleni opredijeljeni su za neprekidno unapređenje Integrisanog menadžment sistema u skladu sa zahtjevima standarda, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018.

Ostvarivanjem postavljenih ciljeva neprestano poboljšavamo radnu efikasnost i finansijski potencijal u interesu vlasnika, svih zaposlenih kao i društvene zajednice u cjelini.

Savremeni način poslovanja donosi nove izazove, potrebu za novim ulaganjima, širenje kapaciteta i teritorijalne prisutnosti na zadovoljstvo naših klijenata. Zajednički, kroz timski rad i dobru komunikaciju svih naših povezanih i partnerskih kompanija, nastojaćemo da svojim klijentima i kupcima ponudimo samo najbolje.

Profesionalnost i posvećenost građenju dugoročnih partnerstava, uz snažnu finansijsku i poslovnu poziciju preporučuju Novi Volvox za pouzdanog partnera.

Developed by: ProStudio.me