Vijesti

28/12/2022.
Radovi na žičari Kotor-Lovćen teku planiranom dinamikom

Predsjednik Vlade Dritan Abazović obišao je lokaciju KUK na Lovćenu na kojoj se gradi gornja stanica žičare Kotor-Lovćen. Žičaru gradi konzorcijum Leitner-Novi Volvox a radovi na njenoj izgradnji počeli su u julu ove godine kada je svečano postavljen kamen temeljac.

Opširnije
20/12/2022

Crnogorska akademija nauka i umjetnosti (CANU) u novom zdanju

Novi Volvox uspješno je realizovao projekat izgradnje novog i rekonstrukcije postojećeg objekta Crnogorske akademije nauka i umjetnosti (CANU).

31/10/2022

NOVI VOLVOX NA DLANU I NA SVAKOM EKRANU

Brojne proizvode za uređenje doma, gradnju i renoviranje kuća i stanova od sada možete kupiti putem nove internet prodavnice Novog Volvoxa, www.volvox.me.

12/07/2022

Počinje gradnja žičare Kotor-Lovćen, položen kamen temeljac

U susret obilježavanju Dana državnosti Crne Gore, položen je kamen temeljac prve primorsko-planinske žičare na Jadranu. Žičaru Kotor-Lovćen gradi konzorcijum Leitner – Novi Volvox, a početak radova na žičari ozvaničili su, polaganjem kamena temeljca, premijer Crne Gore Dritan Abazović, gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković, predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić i Martin Leitner u ime konzorcijuma Leitner – Novi Volvox.

09/06/2022

IMAMO PLAN ZA SVAKI STAN!

Novi Volvox, u saradnji sa Addiko bankom AD Podgorica, od danas, u svom maloprodajnom salonu u ul. Vojislavljevića br. 91 (magistralni put kroz Dahnu/Zabjelo) u Podgorici, omogućava kupovinu kompletnog materijala za renoviranje stana na čak 60 mjesečnih rata.

Developed by: ProStudio.me