28.02.2023
U SALONU NOVI VOLVOX KUPI I VRIJEDNU NAGRADU POKUPI

Novi Volvox pokreće nagradnu igru za svoje kupce pod nazivom „U salonu Novi Volvox kupi i vrijednu nagradu pokupi“.

 

Nagradna igra trajaće od 1. marta do 1. maja 2023. godine, a nagrade su:  1 x vikend aranžman za dvije osobe u hotelu Splendid Bečići, 5 x bicikl Polar Mirage Sport, 10 x poklon vaučera u vrijednosti od 100€ za kupovinu u prodajnom salonu Novog Volvoxa.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoljetna fizička lica, sa prebivalištem i boravištem u Crnoj Gori, koja u periodu trajanja nagradne igre, od 1. marta do 1. maja 2023. godine, obave kupovinu robe sa Sektora rasvjete i/ili Sektora boja i lakova i/ili Sektora alata u minimalnoj vrijednosti od 150€ u maloprodajnom objektu Novog Volvoxa u ulici Vojislavljevića br. 91, Podgorica, čime stiču uslov za učestvovanje u nagradnoj igri i mogućnost osvajanja nagrade.

Sa svakom sljedećom kupovinom u vrijednosti od najmanje 150€ na navedenim sektorima učesnik povećava šansu za dobijanje nagrade.

 

Izvlačenje imena dobitnika svih nagrada obaviće se 10. maja 2023. i biće objavljena 12. maja 2023. godine u dnevnim novinama, kao i na sajtu www.volvox.me.

 

Pravila nagradne igre možete pogledati ovdje.

27/10/2023

Novi Volvox zapošljava

NOVI VOLVOX DOO PODGORICA raspisuje oglas za radna mjesta REFERENT NABAVKE U SEKTORU INSTALACIJA

23/08/2023

ZAKORAČITE U NOVU SEZONU SREĐIVANJA PROSTORA

Obnovili smo ponudu našeg salona, pa u novu sezonu sređivanja prostora ulazimo sa još raznovrsnijom keramikom, drvnim programom, rasvjetom i mnoštvom drugih artikala. Među novim modelima su i brojni proizvodi kupatilskog namještaja i galanterije i svi su već dostupni! Posjetite nas u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici i odaberite najbolje za svoj prostor. Uz uvijek ljubazno i stručno osoblje vjerujemo da ćemo i dalje biti vaš prvi izbor.

14/08/2023

OTVORENA ŽIČARA KOTOR CABLE CAR

Pobijedili smo izazove! Otvorili smo Kotor Cable Car žičaru uz mnogo truda pa danas uživamo u uspjehu. Naše drage posjetioce molimo da pogledaju www.kotorcablecar.me kako bi se informisali o redu vožnje i kupovini karata.

ostale vijesti
Developed by: ProStudio.me