16.09.2022
Povodom predstojećeg praznika – Dana žena, Novi Volvox donirao novčana sredstva

Povodom predstojećeg praznika, Dana žena, kompanija Novi Volvox donirala je novčana sredstva u cilju pomoći i poboljšanja zdravlja žena u našem društvu. Ovom prilikom, iznos od 2000 eura poklonjen je Udruženju Multiple skleroze Crne Gore za nabavku vitaminskih preparata za žene oboljele od ove bolesti.

NVO Udruženje Multiple skleroze Crne Gore je udruženje koje je osnovano radi unapređenja liječenja, rehabilitacije, i zaštite osoba oboljelih od Multiple skleroze i srodnih bolesti (osobe sa MS).

Kako je istaknuto na internet stranici ove organizacije www.udruzenjemultiplesklerozecrnegore.com: “Ljudski je pomagati druge, a kada su u pitanju osobe narušenog zdravlja, onda je to, može se reći, i moralna obaveza. Pomoć zna biti i lijepa riječ upućena bolesnom i nemoćnom čovjeku. O novčanoj pomoći da i ne govorimo. Neiscrpne su mogućnosti kada je riječ o pružanju pomoći bolesnim.”

Ukoliko građani žele da pomognu ovom udruženju, sredstva mogu uplatiti na račun br. 510-18270-35.

27/10/2023

Novi Volvox zapošljava

NOVI VOLVOX DOO PODGORICA raspisuje oglas za radna mjesta REFERENT NABAVKE U SEKTORU INSTALACIJA

23/08/2023

ZAKORAČITE U NOVU SEZONU SREĐIVANJA PROSTORA

Obnovili smo ponudu našeg salona, pa u novu sezonu sređivanja prostora ulazimo sa još raznovrsnijom keramikom, drvnim programom, rasvjetom i mnoštvom drugih artikala. Među novim modelima su i brojni proizvodi kupatilskog namještaja i galanterije i svi su već dostupni! Posjetite nas u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici i odaberite najbolje za svoj prostor. Uz uvijek ljubazno i stručno osoblje vjerujemo da ćemo i dalje biti vaš prvi izbor.

14/08/2023

OTVORENA ŽIČARA KOTOR CABLE CAR

Pobijedili smo izazove! Otvorili smo Kotor Cable Car žičaru uz mnogo truda pa danas uživamo u uspjehu. Naše drage posjetioce molimo da pogledaju www.kotorcablecar.me kako bi se informisali o redu vožnje i kupovini karata.

ostale vijesti
Developed by: ProStudio.me