16.09.2022
Vrijedna donacija uručena Prijestonici Cetinje

Konzorcijum ,,Žičara Kotor Lovćen“, koji čine kompanije Novi Volvox i Leitner, donirao je 100 tablet računara Prijestonici Cetinje, namijenjene cetinjskim srednjim i osnovnim školama. Donaciju, vrijednu 21.000 eura, gradonačelniku Prijestonice Nikoli Đuraškoviću uručio je predstavnik konzorcijuma Martin Lajtner.

Povodom donacije u Prijestonici Cetinje organizovana je prigodna svečanost, kojoj su pored gradonačelnika i predstavnika konzorcijuma ,,Žičara Kotor Lovćen“, prisustvovali ministar prosvjete u Vladi Crne Gore mr Miomir Vojinović i direktori osnovnih i srednjih škola.

Naš partner, kompanija Leitner ima 130 godina dugu tradiciju u proizvodnji infrastrukturne opreme za zimski i planinski turizam, a pored Italije, Švajcarske, Slovačke, Francuske i SAD-a, sada je prisutna i u Crnoj Gori.

Konzorcijum Leitner – Novi Volvox gradiće žičaru od Kotora do Lovćena, čija izgradnja treba da počne 13. jula ove godine.

05/05/2021

Za sva domaćinstva – parket po cijeni od samo 26,49 EUR

U prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), u toku je promotivna akcija na Scheucher parket austrijske proizvodnje izuzetnog kvaliteta. Kupci mogu zamijeniti parket u svojoj dnevnoj sobi i trpezariji, za samo 26,49 eura mjesečno. U cijenu je uključen troslojni parket, prevoz i ugradnja na teritoriji Podgorice, kao i materijal: predpremaz, ljepilo, lajsne.

21/04/2021

Kupite blind vrata za stan ili kuću za samo 15,99€ mjesečno

U prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), u toku je promotivna akcija na blind sigurnosna vrata za kuće i stanove, koja se mogu kupiti za samo 15,99€ mjesečno. Cijena uključuje uslugu prevoza i ugradnje vrata na teritoriji Podgorice. Kupcima ovih blind vrata, Novi Volvox posredstvom Generali osiguranja Montenegro, poklanja polisu osiguranja stana ili kuće u trajanju 12 mjeseci.

„Igra zmajeva“ – izložba dječjih radova u salonu Novi Volvox

U prostranom prodajnom salonu Novi Volvox, u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici, otvorena je posebna izložba. Novi Volvox ustupio je dio svog prodajnog prostora za izložbu kolaža „Igra zmajeva“ čiji su autori učesnici kreativne radionice Nade Kažić, umjetnice i iskusnog pedagoga koji dugi niz godina radi sa djecom.

ostale vijesti
Developed by: ProStudio.me