Vijesti

23/08/2023.
ZAKORAČITE U NOVU SEZONU SREĐIVANJA PROSTORA

Obnovili smo ponudu našeg salona, pa u novu sezonu sređivanja prostora ulazimo sa još raznovrsnijom keramikom, drvnim programom, rasvjetom i mnoštvom drugih artikala. Među novim modelima su i brojni proizvodi kupatilskog namještaja i galanterije i svi su već dostupni! Posjetite nas u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici i odaberite najbolje za svoj prostor. Uz uvijek ljubazno i stručno osoblje vjerujemo da ćemo i dalje biti vaš prvi izbor.

Opširnije
27/10/2023

Novi Volvox zapošljava

NOVI VOLVOX DOO PODGORICA raspisuje oglas za radna mjesta REFERENT NABAVKE U SEKTORU INSTALACIJA

14/08/2023

OTVORENA ŽIČARA KOTOR CABLE CAR

Pobijedili smo izazove! Otvorili smo Kotor Cable Car žičaru uz mnogo truda pa danas uživamo u uspjehu. Naše drage posjetioce molimo da pogledaju www.kotorcablecar.me kako bi se informisali o redu vožnje i kupovini karata.

14/07/2023

Uskoro otvaranje žičare Kotor – Lovćen

Povodom finalizacije radova u okviru kompleksa žičare “Kotor – Lovćen”, na Dan državnosti, 13. jula, organizovana je radna posjeta predsjednika Vlade Crne Gore, dr Dritana Abazovića. Obilasku finalnih radova prisustvovao je i ministar unutrašnjih poslova, Filip Adžić, predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić i zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje, Ana Novović. Događaju je prisustvovao i Martin Leitner, vlasnik italijanske kompanije i vodeće svjetske kompanije za proizvodnju i ugradnju “ropeway” transportnih sistema – LEITNER koja je naš partner u ovom značajnom projektu.  Radna posjeta podrazumijevala je obilazak kompleksa u okviru donje i gornje stanice Dub i Kuk, uz prezentaciju projekta i vožnju žičarom.

18/05/2023

OLD TOWN RESIDENCE

Predstavljamo stambeni projekat investitora Zan Co u kojem je primijenjen veliki broj proizvoda iz asortimana našeg salona. Kao što ćete vidjeti na vizualima, adekvatnim kombinovanjem keramike, sanitarije i drvnog programa, dobija se idealan ambijent za stanovanje. Svi prikazani proizvodi dostupni su u našem salonu u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici. Posjetite naš salon i napravite svoju kombinaciju, a ukoliko su vam potrebne informacije o asortimanu pozovite nas: +382 (0)67 766 022. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana u kompleksu Old Town Residence, možete pozvati na +382 (0)67 44 88 22.

Developed by: ProStudio.me