03.05.2023
PARKET ZA SAMO 18,90 € MJESEČNO

Scheucher parket austrijske proizvodnje, za dnevnu sobu i trpezariju, po cijeni od samo 18,90 eura, možete pronaći u salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici. U cijenu je uključen troslojni parket, prevoz na teritoriji Podgorice, kao i materijal: predpremaz, ljepilo, lajsne.

U salonu Novi Volvox u toku je promotivni period za proizvode stolarije. Uz popust od 20%, na odabrane modele unutrašnjih vrata proizvođača „Braća Marić“, na promotivnom popustu je i parket izuzetnog kvaliteta,  austrijskog proizvođača Scheucher.

Birajući među brojnim nijansama drveta, kupci mogu zamijeniti parket u svojoj dnevnoj sobi i trpezariji, za samo 18,90 eura mjesečno, posredstvom beskamatnog kredita Addiko banke. U cijenu je uključen troslojni parket, kao i materijal: predpremaz, ljepilo, lajsne. U cijenu je takođe uključen prevoz materijala na teritoriji Podgorice, a moguć je dogovor u vezi prevoza ka drugim opštinama.

Procjena ponuđene cijene vršena je na primjeru površine oko 20m2.

Kreditiranje posredstvom Addiko banke AD Podgorica, reprezentativni primjer za konkretnu ponudu:
 
*Za ukupan iznos kredita od 1134,00EUR i rok otplate 60 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0,00%, efektivna kamatna stopa (EKS) je 0,05%. U obračun efektivne kamatne  stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za jednu mjenicu (2 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) 0 EUR. (Ukupno 2,00 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 1134,00 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 18,90 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Novi Volvox će za svoje kupce cijenu odabranog materijala na profakturi umanjiti za iznos od 2 EUR, koliko predstavlja  maksimalan iznos, koji po osnovu ukupnih troškova kredita može nastati.

27/10/2023

Novi Volvox zapošljava

NOVI VOLVOX DOO PODGORICA raspisuje oglas za radna mjesta REFERENT NABAVKE U SEKTORU INSTALACIJA

23/08/2023

ZAKORAČITE U NOVU SEZONU SREĐIVANJA PROSTORA

Obnovili smo ponudu našeg salona, pa u novu sezonu sređivanja prostora ulazimo sa još raznovrsnijom keramikom, drvnim programom, rasvjetom i mnoštvom drugih artikala. Među novim modelima su i brojni proizvodi kupatilskog namještaja i galanterije i svi su već dostupni! Posjetite nas u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici i odaberite najbolje za svoj prostor. Uz uvijek ljubazno i stručno osoblje vjerujemo da ćemo i dalje biti vaš prvi izbor.

14/08/2023

OTVORENA ŽIČARA KOTOR CABLE CAR

Pobijedili smo izazove! Otvorili smo Kotor Cable Car žičaru uz mnogo truda pa danas uživamo u uspjehu. Naše drage posjetioce molimo da pogledaju www.kotorcablecar.me kako bi se informisali o redu vožnje i kupovini karata.

ostale vijesti
Developed by: ProStudio.me