04.04.2023
NOVO KUPATILO!

Dobro poznata akcija u salonu Novi Volvox, nastavlja se i ove godine.
Za samo 23,99€ mjesečno, bez kamate, možete opremiti kompletno kupatilo u vašem stanu ili kući.  
 
Italijanske Remer česme, sanitarije Alcaplast, keramika Kanjiža, bojler Atlantic i prateći materijal kao što su fuge, ljepilo, lajsne, dio su ovog paketa koji možete pronaći u prodajnom salonu Novi Volvox, u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo).
 
Do novog kupatila možete doći putem beskamatnog kredita Addiko banke. Kupac - zaposleno lice ili penzioner, može biti klijent bilo koje od banaka i ne mora biti klijent Addiko banke da bi kredit bio odobren.
 
Materijal za renoviranje kupatila, može se platiti i gotovinski, ili u ratama putem brojnih kreditnih kartica kao što su: CKB Shopping, Libero kartica NLB banke, Premium kartica Hipotekarne banke.  

U slučaju da je potrebno zamijeniti parket, laminat ili osvježiti fasadu kuće, u Novom Volvoxu se i ta vrsta materijala može kupiti putem beskamatnog kredita u iznosu do 5000€ na 60 rata.

Procjena cijene navedenog paketa za kupatilo rađena je na primjeru kupatila površine 5m2. U cijenu nije uračunata usluga ugradnje. Akcija traje do isteka zaliha.

Dobro došli u prodajni salon Novog Volvoxa!

Reprezentativni primjer za konkretnu ponudu i kupatilo od 5m2:

Kreditiranje posredstvom Addiko banke AD Podgorica, reprezentativni primjer za konkretnu ponudu:
Za ukupan iznos kredita od 1.439,40 EUR i rok otplate 60 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou
iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0,00%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0,05%. U obračun
efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za
obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za jednu mjenicu (2 EUR), naknada za upit u
Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 2,00 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je
1.439,40 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 23,99 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja
zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo
obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita.
Novi Volvox će za svoje kupce cijenu odabranog materijala na profakturi umanjiti za iznos od 2 eura, koliko predstavlja maksimalan iznos koji po osnovu ukupnih troškova kredita može nastati.

18/05/2023

OLD TOWN RESIDENCE

Predstavljamo stambeni projekat investitora Zan Co u kojem je primijenjen veliki broj proizvoda iz asortimana našeg salona. Kao što ćete vidjeti na vizualima, adekvatnim kombinovanjem keramike, sanitarije i drvnog programa, dobija se idealan ambijent za stanovanje. Svi prikazani proizvodi dostupni su u našem salonu u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici. Posjetite naš salon i napravite svoju kombinaciju, a ukoliko su vam potrebne informacije o asortimanu pozovite nas: +382 (0)67 766 022. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana u kompleksu Old Town Residence, možete pozvati na +382 (0)67 44 88 22.

12/05/2023

Novi Volvox doo Podgorica objavljuje imena dobitnika u nagradnoj igri “U salonu Novi Volvox kupi i vrijednu nagradu pokupi”

Novi Volvox doo Podgorica objavljuje imena dobitnika u nagradnoj igri “U salonu Novi Volvox kupi i vrijednu nagradu pokupi”

11/05/2023

BLIND VRATA ZA SAMO 19,99€ MJESEČNO

U našem prodajnom salonu u Podgorici u toku je promotivna akcija na blind sigurnosna spoljna vrata koja se mogu kupiti za samo 19,99€ mjesečno.

ostale vijesti
Developed by: ProStudio.me