16.09.2022
Kupite blind vrata za stan ili kuću za samo 15,99€ mjesečno

U prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), u toku je promotivna akcija na blind sigurnosna vrata za kuće i stanove, koja se mogu kupiti za samo 15,99€ mjesečno. Cijena uključuje uslugu prevoza i ugradnje vrata na teritoriji Podgorice. Kupcima ovih blind vrata, Novi Volvox posredstvom Generali osiguranja Montenegro, poklanja polisu osiguranja stana ili kuće u trajanju 12 mjeseci.

U salonu Novi Volvox u toku je promotivni period za proizvode stolarije, pa sigurnosna blind vrata ukrajinskog proizvođača ABWEHR sada možete pronaći po cijeni od samo 15,99 eura mjesečno, bez kamate, posredstvom kredita NLB Banke.

Cijena uključuje uslugu prevoza i ugradnje na teritoriji Podgorice, dok je moguć dogovor u vezi prevoza i ugradnje vrata i u drugim opštinama. Kredit se odobrava svim zaposlenim licima i penzionerima Fonda PIO Crne Gore, a kupac ne mora biti klijent NLB Banke da bi mu bio odobren ovaj kredit.

Novi Volvox kupcima sigurnosnih blind vrata, posredstvom Generali osiguranja Montenegro, poklanja polisu osiguranja stana ili kuće na period od jedne godine. Osiguranjem će Vaš objekat biti pokriven od požara, eksplozije, provalne krađe i razbojništva, loma stakla i drugih rizika u skladu sa Uslovima osiguranja.

Ukupna cijena blind vrata sa prevozom i ugradnjom na teritoriji Podgorice je 383,76 eura. U slučaju otplate na kredit u trajanju 24 mjeseca, rata je 15,99 eura. Ukoliko to žele, kupci mogu platiti vrata i gotovinski.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu na kredit u salonu Novi Volvox, ovdje ćete pronaći više detalja.

Dobro došli u novi prodajni salon Novog Volvoxa!

Kreditiranje bez kamate posredstvom NLB banke.
Reprezentativni primjer za konkretnu ponudu sigurnosnih blind vrata:

Za iznos kredita od 383,76 EUR i rok otplate 24 mjeseca, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 383,76 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 15,99 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana.

27/10/2023

Novi Volvox zapošljava

NOVI VOLVOX DOO PODGORICA raspisuje oglas za radna mjesta REFERENT NABAVKE U SEKTORU INSTALACIJA

23/08/2023

ZAKORAČITE U NOVU SEZONU SREĐIVANJA PROSTORA

Obnovili smo ponudu našeg salona, pa u novu sezonu sređivanja prostora ulazimo sa još raznovrsnijom keramikom, drvnim programom, rasvjetom i mnoštvom drugih artikala. Među novim modelima su i brojni proizvodi kupatilskog namještaja i galanterije i svi su već dostupni! Posjetite nas u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici i odaberite najbolje za svoj prostor. Uz uvijek ljubazno i stručno osoblje vjerujemo da ćemo i dalje biti vaš prvi izbor.

14/08/2023

OTVORENA ŽIČARA KOTOR CABLE CAR

Pobijedili smo izazove! Otvorili smo Kotor Cable Car žičaru uz mnogo truda pa danas uživamo u uspjehu. Naše drage posjetioce molimo da pogledaju www.kotorcablecar.me kako bi se informisali o redu vožnje i kupovini karata.

ostale vijesti
Developed by: ProStudio.me