16.09.2022
IMAMO PLAN ZA SVAKI STAN!

Novi Volvox, u saradnji sa Addiko bankom AD Podgorica, od danas, u svom maloprodajnom salonu u ul. Vojislavljevića br. 91 (magistralni put kroz Dahnu/Zabjelo) u Podgorici, omogućava kupovinu kompletnog materijala za renoviranje stana na čak 60 mjesečnih rata.

Ukoliko već dugo razmišljate o renoviranju stana ili kuće, idealna prilika za to je upravo sada, kada imate mogućnost da sve što je potrebno pronađete na jednom mjestu i kompletan materijal kupite za samo 79€ mjesečno.

Procjena cijene rađena je na primjeru stana površine 50m2, a u cijenu su uključeni: blind sigurnosna spoljna vrata, sva sobna vrata, parket, materijal za krečenje u osnovnoj bijeloj boji, sve keramičke pločice, česme, bojler, ugradni vodokotlić, tuš paravan, tuš baterije i sve ostale sanitarije za kupatilo, fuge, ljepilo, lajsne.

Iskoristite priliku da sve što je potrebno za vaš stan ili kuću kupite na jednom mjestu i platite u ratama.

U našem salonu zatražite konkretnu ponudu za vaš stan, jer imamo plan za svaki stan.

Kupac ne mora biti klijent Addiko banke da bi mu kredit bio odobren.

Dobro došli!

Kreditiranje posredstvom Addiko banke AD Podgorica, reprezentativni primjer za konkretnu ponudu:
Za ukupan iznos kredita od 4.740 EUR i rok otplate 60 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0,01%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.03%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (2 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 3,18 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 4.743,18 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 79,02 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Novi Volvox će za svoje kupce cijenu odabranog materijala na profakturi umanjiti za iznos od 4 eura, koliko iznosi maksimalan iznos koji po osnovu ukupnih troškova kredita može nastati.

27/10/2023

Novi Volvox zapošljava

NOVI VOLVOX DOO PODGORICA raspisuje oglas za radna mjesta REFERENT NABAVKE U SEKTORU INSTALACIJA

23/08/2023

ZAKORAČITE U NOVU SEZONU SREĐIVANJA PROSTORA

Obnovili smo ponudu našeg salona, pa u novu sezonu sređivanja prostora ulazimo sa još raznovrsnijom keramikom, drvnim programom, rasvjetom i mnoštvom drugih artikala. Među novim modelima su i brojni proizvodi kupatilskog namještaja i galanterije i svi su već dostupni! Posjetite nas u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici i odaberite najbolje za svoj prostor. Uz uvijek ljubazno i stručno osoblje vjerujemo da ćemo i dalje biti vaš prvi izbor.

14/08/2023

OTVORENA ŽIČARA KOTOR CABLE CAR

Pobijedili smo izazove! Otvorili smo Kotor Cable Car žičaru uz mnogo truda pa danas uživamo u uspjehu. Naše drage posjetioce molimo da pogledaju www.kotorcablecar.me kako bi se informisali o redu vožnje i kupovini karata.

ostale vijesti
Developed by: ProStudio.me