09.05.2023
Fasada na 1. mjestu!

Fasada je ono što odlikuje svaku kuću ili stambeni objekat. To nije samo maska za kuću, iako se nekad to tako gledalo „daj samo da zamažemo, da ne gledamo ciglu“.

 

Može se uporediti sa kožom jer štiti zid od vanjskih uticaja i osigurava estetski izgled vašeg doma. Fasada nije samo "boja", već se sastoji od različitih, ključnih elemenata koji zajedno čine cjelinu - fasadni sistem koji utiče na kvalitet življenja.

 

Baumit fasadni sistem stavlja fokus na zdrav način života i upotrebljivost objekta a značajno utiče na kvalitet vanjskog i unutrašnjeg stanovanja.

 

Izraz "sistem" u nazivu termoizolacionih fasadnih sistema označava visokokvalitetne, međusobno kompatibilne i provjerene komponente. Pravilan izbor i ugradnja fasadnog sistema omogućava kući/zgradi da stvori idealne uslove za bolji kvalitet stanovanja.

 

Baumit fasadni sistemi obezbjeđuju značajne prednosti:

           -Optimalnu sobnu temperaturu

           -Zdravu vlažnost

           -Sprječavaju stvaranje buđi

           -Omogućavaju uštedu energije

           -I neograničene mogućnosti dizajna.

 

Novi Volvox je ekskluzivni distributer kompletnog Baumit asortimana za Crnu Goru. U našem salonu u ulici Vojislavljevića 91 u Podgorici (magistralni put kroz Dahnu/Zabjelo) možete pronaći najkvalitetnije Baumit proizvode:

           -Sistem fasade,

           -Hidroizolacije,

           -Keramička ljepila,

           -Gotov beton kao jedan od trenutno najinteresantnijih proizvoda za kojim

            vlada veliko interesovanje.

 

U salonu Novi Volvox, Baumit proizvode je moguće platiti i u ratama, putem beskamatnog kredita Addiko i NLB banke.

 

Kontakt tel.broj za više informacija o proizvodima i cijenama: 067 766 018.

27/10/2023

Novi Volvox zapošljava

NOVI VOLVOX DOO PODGORICA raspisuje oglas za radna mjesta REFERENT NABAVKE U SEKTORU INSTALACIJA

23/08/2023

ZAKORAČITE U NOVU SEZONU SREĐIVANJA PROSTORA

Obnovili smo ponudu našeg salona, pa u novu sezonu sređivanja prostora ulazimo sa još raznovrsnijom keramikom, drvnim programom, rasvjetom i mnoštvom drugih artikala. Među novim modelima su i brojni proizvodi kupatilskog namještaja i galanterije i svi su već dostupni! Posjetite nas u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici i odaberite najbolje za svoj prostor. Uz uvijek ljubazno i stručno osoblje vjerujemo da ćemo i dalje biti vaš prvi izbor.

14/08/2023

OTVORENA ŽIČARA KOTOR CABLE CAR

Pobijedili smo izazove! Otvorili smo Kotor Cable Car žičaru uz mnogo truda pa danas uživamo u uspjehu. Naše drage posjetioce molimo da pogledaju www.kotorcablecar.me kako bi se informisali o redu vožnje i kupovini karata.

ostale vijesti
Developed by: ProStudio.me