11.05.2023
BLIND VRATA ZA SAMO 19,99€ MJESEČNO

U našem prodajnom salonu u Podgorici u toku je promotivna akcija na blind sigurnosna spoljna vrata koja se mogu kupiti za samo 19,99€ mjesečno.

 

U salonu Novi Volvox u toku je promotivni period za proizvode stolarije. Uz popust od 20% na šest modela unutrašnjih vrata proizvođača „Braća Marić“ i akciju na Scheucher parket , Novi Volvox nudi sigurnosna blind vrata brenda Aplot po cijeni od samo 19,99 eura mjesečno, bez kamate, posredstvom kredita NLB Banke.

 

U cijenu uključeno: 

      -Sigurnosna blind vrata brenda Aplot

      -Ugradnja i prevoz na teritoriji Podgorice

      -Isporuka van Podgorice, demontaža starih vrata i drugi radovi po dogovoru

Akcija traje do isteka zaliha.

 

Kredit se odobrava svim zaposlenim licima i penzionerima Fonda PIO Crne Gore, a kupac ne mora biti klijent NLB Banke da bi mu bio odobren ovaj kredit.

 

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu na kredit u salonu Novi Volvox, ovdje ćete pronaći više detalja .

 

Kreditiranje bez kamate posredstvom NLB Banke.

Reprezentativni primjer za konkretnu ponudu sigurnosnih blind vrata:

Za iznos kredita od 479,76 EUR i rok otplate 24 mjeseca, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 479,76 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 19,99 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana.

27/10/2023

Novi Volvox zapošljava

NOVI VOLVOX DOO PODGORICA raspisuje oglas za radna mjesta REFERENT NABAVKE U SEKTORU INSTALACIJA

23/08/2023

ZAKORAČITE U NOVU SEZONU SREĐIVANJA PROSTORA

Obnovili smo ponudu našeg salona, pa u novu sezonu sređivanja prostora ulazimo sa još raznovrsnijom keramikom, drvnim programom, rasvjetom i mnoštvom drugih artikala. Među novim modelima su i brojni proizvodi kupatilskog namještaja i galanterije i svi su već dostupni! Posjetite nas u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici i odaberite najbolje za svoj prostor. Uz uvijek ljubazno i stručno osoblje vjerujemo da ćemo i dalje biti vaš prvi izbor.

14/08/2023

OTVORENA ŽIČARA KOTOR CABLE CAR

Pobijedili smo izazove! Otvorili smo Kotor Cable Car žičaru uz mnogo truda pa danas uživamo u uspjehu. Naše drage posjetioce molimo da pogledaju www.kotorcablecar.me kako bi se informisali o redu vožnje i kupovini karata.

ostale vijesti
Developed by: ProStudio.me