16.09.2022
IMAMO PLAN ZA SVAKI STAN!

Novi Volvox, u saradnji sa Addiko bankom AD Podgorica, od danas, u svom maloprodajnom salonu u ul. Vojislavljevića br. 91 (magistralni put kroz Dahnu/Zabjelo) u Podgorici, omogućava kupovinu kompletnog materijala za renoviranje stana na čak 60 mjesečnih rata.

Ukoliko već dugo razmišljate o renoviranju stana ili kuće, idealna prilika za to je upravo sada, kada imate mogućnost da sve što je potrebno pronađete na jednom mjestu i kompletan materijal kupite za samo 79€ mjesečno.

Procjena cijene rađena je na primjeru stana površine 50m2, a u cijenu su uključeni: blind sigurnosna spoljna vrata, sva sobna vrata, parket, materijal za krečenje u osnovnoj bijeloj boji, sve keramičke pločice, česme, bojler, ugradni vodokotlić, tuš paravan, tuš baterije i sve ostale sanitarije za kupatilo, fuge, ljepilo, lajsne.

Iskoristite priliku da sve što je potrebno za vaš stan ili kuću kupite na jednom mjestu i platite u ratama.

U našem salonu zatražite konkretnu ponudu za vaš stan, jer imamo plan za svaki stan.

Kupac ne mora biti klijent Addiko banke da bi mu kredit bio odobren.

Dobro došli!

Kreditiranje posredstvom Addiko banke AD Podgorica, reprezentativni primjer za konkretnu ponudu:
Za ukupan iznos kredita od 4.740 EUR i rok otplate 60 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0,01%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.03%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (2 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 3,18 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 4.743,18 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 79,02 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Novi Volvox će za svoje kupce cijenu odabranog materijala na profakturi umanjiti za iznos od 4 eura, koliko iznosi maksimalan iznos koji po osnovu ukupnih troškova kredita može nastati.

05/05/2021

Za sva domaćinstva – parket po cijeni od samo 26,49 EUR

U prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), u toku je promotivna akcija na Scheucher parket austrijske proizvodnje izuzetnog kvaliteta. Kupci mogu zamijeniti parket u svojoj dnevnoj sobi i trpezariji, za samo 26,49 eura mjesečno. U cijenu je uključen troslojni parket, prevoz i ugradnja na teritoriji Podgorice, kao i materijal: predpremaz, ljepilo, lajsne.

21/04/2021

Kupite blind vrata za stan ili kuću za samo 15,99€ mjesečno

U prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), u toku je promotivna akcija na blind sigurnosna vrata za kuće i stanove, koja se mogu kupiti za samo 15,99€ mjesečno. Cijena uključuje uslugu prevoza i ugradnje vrata na teritoriji Podgorice. Kupcima ovih blind vrata, Novi Volvox posredstvom Generali osiguranja Montenegro, poklanja polisu osiguranja stana ili kuće u trajanju 12 mjeseci.

„Igra zmajeva“ – izložba dječjih radova u salonu Novi Volvox

U prostranom prodajnom salonu Novi Volvox, u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici, otvorena je posebna izložba. Novi Volvox ustupio je dio svog prodajnog prostora za izložbu kolaža „Igra zmajeva“ čiji su autori učesnici kreativne radionice Nade Kažić, umjetnice i iskusnog pedagoga koji dugi niz godina radi sa djecom.

ostale vijesti
Developed by: ProStudio.me